2 Ocak 2012 Pazartesi

zayıflamak

geçen çarşamba artık bu kilolara veda etmek için akupunktura başladım psikolojik olarak kendimi hazırladığımdanmı yoksa gerçekten bu kadar işe yarayabilirmi bilmiyorum gerçekten açıkmıyorum ve cnm hiçbirşey istemiyor birde spor yapabilsem çocuklarla uğraşmaktan kendime fırsat kalmıyor

6 yorum:

  1. Blogunuzu inceliyorum tesadüfen rastladım geçen gün, ilgilendiğim konular da var okuyorum. KAçtık kaç olduk durum nedir şu an :)

    Uğur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanın okunduğumun ilk sizinle farkına vardım ben sadece içimden geldiğince tecrübelerimi yazıyorum teşekkür ederim:)

      Sil
    2. [Biraz uzun oldu ] Rica ederim. Düz mantığı bu zayıflama konusunda kullanıyorum ben genelde. Mesela tuz su tutar. Vücut su tutunca tombiş olur :) Mesela yağ vucüttan nasıl atılır. İlgileniyorsan günlük programdan bahsediyim biraz. sabah ( 1 tane yumurta, Peynir, 3-5 tane zeytin, bolca salatalık domates, 4-5 tane badem, şekersiz çay) öğlen ( haşlama ızgara et , yogurt ) akşam ( çorba sebze yemeği, bol salata) her öğünde 1-2 dilim çok tahıllı ekmek yiyiorum beyaz olmasında hangisi olursa olsun çavdar kepek vs. Tuz yemeyelim yiyenleri uyaralım çok azaltalım. Şekersiz çay hatta günde 1 kupa yeşil çay ilaç gibi gelir. Hamur işi yemeyelim yersek paylaşalım az yiyelim. Vucüt şaşırtılmalı sürekli günler ve öğünler aynı olursa sistem bunu kaydeder ve direnç oluşur. 7 haftada 11 kilo verdim direnç olarak da gayet sağlıklı oluyor. Tabi bayanların kilo vermesiyle erkeklerin vermesi durumu daha farklı bayanlar biraz daha uğraşması gerekiyor. 7 haftada 22 kilo veren de var :) Akapunktur olayı nedense bana çok mantıklı gelmiyor çok yemek istiyorsanız çok yersiniz bunu böyle baltalamaya gerek yok ben gayette çok yiyorum mesela günde 5-6 öğün zaten çok sık ama az yemek güzeldir. yoksa bi sabah bir akşam yemek ve çok yemek tehlikelidir. Yeni yazılar bekliyorum :)

      Sil
    3. İNANIN ben zayıflama uğruna herşeyi denedim akupunktur dahil tarihe bakarsanız yılbaşı:( ne bileyim ondan çok ümitliydim ama kısmet olmadı o listelerin bende sürüsü var kitap olur ama uygulama ve istikrarda pek başarılı değilim zaten kolay kilo alıp zor veriyorum birde doğumdan sonra pek fena oldu

      Sil
  2. Tamam inandım :) Baktım tarihe ondan sormuştum hani durum nedir işe yaradı mı diye. İrade uygulama istikrar cidden bi yerden sonra zor oluyor. Biraz fazla oldum galiba uzaktan takipteyim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yo yo sorun değil ne olduğumla ne olmadığımı görecek kadar büyüğüm:)

      Sil