28 Haziran 2012 Perşembe

ŞEKER SEVERLERİN DİKKATİNE!!!!!!!!!!!!!

ŞEKER OTU 'STEVİA NIN KALORİSİ SIFIR. BİTKİYİ YETİŞTİRİP KURUTUP DA KULLANILABİLİYOR AMA ENDÜSTRİAL BİR YÖNTEMLE PİYASAYA SUNULMASI BEKLENİYOR.

LÜTFEN BİZ ŞEKER SEVERLER İÇİN HEMEN ÜRETİME GEÇİLSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'

2 yorum:

  1. Sevgili Yeşim Manav,

    Ben Burak Ceylan. Nutriva İlaç ve Gıda Ltd. Şti.'nin genel müdürüyüm. Kendimi ve Türk halkını sağlıklı besinlerle buluşturmak için SweetVia markasının da sahibi olan Nutriva’yı kurdum.

    SweetVia %100 doğal kökenli hammaddelerden – Güney Amerika ve Hindistan’da organik tarım koşullarında yetiştirilen Stevia Rebaudiana bitkisinin yapraklarından elde edilen saflaştırılmış Rebaudioside A 98’den ve eritritolden üretilen sıfır kalorili bir tatlandırıcıdır.

    SweetVia’nın tam da sizin isteğiniz gibi bir ürün olduğunu müjdelemek istedim. Denemek isterseniz İzmir’deki eczanelerden veya www.sweet-via.com adresinden temin edebilirsiniz. SweetVia ile ilgili detaylı bilgiye internet sitemizden ulaşabilirsiniz. Sorunuz olursa bana info@sweet-via.com e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımla,

    Nutriva Genel Müdürü
    Burak Ceylan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilgiler için teşeekkür ederim bu şeker sadece çay kahveyi tatlandırmak için mi kullanılıyor ki çayı ve kahveyi şekersiz içiyorum yoksa kekler ve pastalarda normal tozşeker gibi kullanılıyormu

      Sil